Paula i Balint odlični u Pescari

3. studenoga 2014.
Komentari isključeni
1.032 Pregleda

Samoborka Paula Hude i njezin plesni partner Balint Temesvari, članovi ŠPK Harmony iz Zagreba, nakon izvrsnog rezultata na Svjetskom prvenstvu u Moskvi u latinsko-američkim plesovima, ponovu su iskazali odličnu formu na Master Danz Openu održanom prošlog vikenda u talijanskoj Pescari.

Plesali su dva finala u standardnim plesovima (Starija mladež i Rising stars), i zauzeli dva četvrta mjesta u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji. Također su nastupili u dva polufinala (Starija mladež LA 7/17 i Odrasli standard 11/52), a taj zadnji rezultat posebno raduje jer će ovaj sjajni plesni par službeno u kategoriji odraslih nastupati tek za dvije godine.

Dolazeće subote Paula i Balint plešu na bodovnom turniru u Samoboru, pa eto prilike da ih uživo pogledate i čestitate im na velikim uspjesima koje ostvaruju u zadnje vrijeme.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.