Dan otvorenih vrata Judo kluba Profectus Samobor

29. listopada 2014.
Komentari isključeni
1.284 Pregleda

Jučerašnji datum, 28. listopada, dan rođenja Jigora Kana, začetnika juda, bio je prigoda judašima Judo kluba Profectus Samobor, da se pridruže Međunarodnoj judo federaciji, koja promovira judo širom planeta. Tim su povodom “profectusovci” priredili Dan otvorenih vrata u prostorijama u Cesarićevoj 5 u Samoboru, koje su njihov judo dom. Vrata kluba bila su tijekom dana otvorena za sve posjetitelje i organizirane skupine.

Upriličena je mala izložba o povijesti juda, s foto dijelom koji prikazuje uspjehe članova kluba, trenutke s natjecanja, život u klubu, a i radove na uređenju dvorane. Judo klub Profectus Samobor u rujnu je, naime, dovršio uređenje cijelog prostora, pa je to bio i trenutak službenog otvorenja novog dijela dvorane.

U njoj su judo vještine redom prezentirali starije skupine, najmlađi uzrasti te odrasli, uz druženje i razgovore o tome što su postigli godinu dana nakon osnutka, zaduživši se i odrekavši vlastitog slobodnog vremena ne bi li ovaj prostor priveli svrsi i svim svojim postojećim i potencijalnim natjecateljima omogućili potrebne uvjete za rad i postizanje dobrih rezultata.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.