Fotoklub Oko Samobora domaćin terenskoj nastavi

21. listopada 2014.
Komentari isključeni
1.196 Pregleda

Fotoklub Oko Samobora danas je ugostio 50-ak učenika petih razreda Osnovne škole Otona Ivekovića iz zagrebačke Kustošije. Oni su na svojoj terenskoj nastavi imali likovnu radionicu, razgledali izložbu fotografija Fotokluba Oko Samobora na temu glazbe u predvorju samoborskog kina, posjetili Fotogaleriju Lang, Samoborski muzej. Nakon toga imali su foto-lov na samoborske motive u centru našega grada, a fotografirali su i kapelicu Svetoga Mihalja u Taborcu.

13 (1024 x 768)

U prostorijama Fotokluba Oko Samobora, na Trgu Matice hrvatske, za sve njih u tamnoj je komori priređena radionica izrade fotograma, koju su vodile mlade, ali iskusne članice ovog samoborskog fotokluba, Tea Stanić i Leonarda Bošnjak uz asistenciju svog učitelja fotografije Vladimira Kinđerskog.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.