Potpisi za referendum protiv monetizacije Hrvatskih autocesta

11. listopada 2014.
Komentari isključeni
3.214 Pregleda

“Ne damo naše autoceste” – krilatica je nove referendumske inicijative, koju je pokrenulo više sindikata i udruga. Potpisivanje inicijative za raspisivanje referenduma počelo je danas u cijeloj zemlji. U Samoboru se potpisi prikupljaju svakodnevno na glavnom gradskom trgu i subotom na sajmištu, pa inicijatori pozivaju sve Samoborce da promisle o tome i podupru njihovu inicijativu.

Poslušajte što su nam jučer, dan uoči pokretanja prikupljanja potpisa, u Epicentru plus o ovoj temi rekli predsjednik Podružnice Nezavisnog cestarskog sindikata u Hrvatskim autocestama Anđelko Kasunić te podupiratelji inicijative, potpredsjednica HSLS-a dr. Linda Rossini Gajšak i glavni ekonomski strateg HSLS-a Josip Budimir.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.