Hula Hoop konvencija završila Fire Jam-om

29. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.468 Pregleda

Fire Jam vatrenim spektaklom sinoć je završena Prva hrvatska Hula Hoop konvencija, čiji je domaćin u našem gradu proteklog vikenda bila Cirkuska udruga Razbibriga iz Samobora. “Hooperski” program započeo je u subotu prijepodne radionicama za majstore artističkih i cirkuskih vještina, koje su se održavale u preuređenom restoranu nekadašnje Vojarne Taborec.

Velikim Gala Show programom u samoborskom kinu, priređenim za svu zainteresiranu publiku i odražnim u subotu navečer, bio je završen prvi dan Konvencije. Što se sve može raditi s hula hoop rekvizitom na daskama pozornice našega kina dočarali su “hooperi” iz Zagreba, Samobora, Osijeka, Rijeke te Engleske i Srbije.

U to kako se pripremaju i uvježbavaju ovi programi publika se mogla uvjeriti i u jučerašnjem poslijepodnevnom programu za građanstvo na otvorenom na platou ispred bivšeg vojnog restorana u nekadašnjoj vojarni. “Hooperi” su na kraju za sve sudionike radioničkih programa i za publiku priredili Fire Jam vatreni spektakl.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.