Kreću gradonačelnikove tribine na terenu

26. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.026 Pregleda

Ovogodišnje tribine gradonačelnika na terenu kreću od ponedjeljka 29. rujna. Stanovnici gradskih četvrti i mjesnih odbora ponovno će dobiti priliku gradonačelniku Kreši Beljaku i njegovim suradnicima postavljati pitanja i ukazati na aktualne probleme svog mjesnog odbora.

Prva tribina održat će se u ponedjeljak  u 20 sati u društvenom domu u Celinama. U utorak, 30. rujna u 18 sati slijedi tribina za mještane Grdanjaca, Breganice i Višnjevca Podvrškog u društvenom domu u Grdanjcima te od 20 sati u nekadašnjem restoranu u Bregani u Ulici Đure Basaričeka 4.

Izrazito pozitivni dojmovi s terena i veliko zanimanje stanovnika samoborskih naselja, razlog su nastavka održavanja gradonačelnikovih tribina na terenu već petu godinu uzastopno. S obzirom na to da je u pripremi izrada proračuna za 2015. godinu, na ovaj način građani će dobiti priliku izravno se uključiti u kreiranje planova i programa te predložiti prioritete u financiranju.

O održavanju tribina građani će biti informirani preko plakata i letaka, objavom na službenoj internetskoj stranici i društvenim mrežama Grada Samobora te u medijima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.