Srebro i tri bronce iz Brna

23. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.289 Pregleda

Kadeti, kadetkinje i juniori Judo kluba Samobor nastupali su prošli vikned na 23. međunarodnom turniru u Brnu u Češkoj. Uz Samoborce, na turniru se se natjecali i predstavnici iz sljedećih zemalja: Češke, Slovačke, Austrije, Njemačke, Mađarske, Poljske, Italije, Slovenije, Rusije, Velika Britanije, Ukrajine i Nizozemske.

Prvi dan na tatami je izašlo 450 natjecatelja, a drugi 750, što je značilo veliku konkurenciju te puno dobrih borbi. Srebrnu medalju osvojio je Filip Šipek, a broncu Dora Bortas, Petra Pandža i Josip Garašić. Filip Greblički završio je na 5. mjestu, a bez plasmana su ostali Lea Tomašković i Tihomir Matašić.

brno2014 (757 x 1260)

Trener samoborskih judaša, Josip Šančić, zadovoljan je učinkom svojih natjecatelja koji su, kako kaže, pokazali prave odlike boraca i Samoboraca.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.