Snimite glazbenu fotografiju!

23. rujna 2014.
Komentari isključeni
953 Pregleda

Fotoklub Oko Samobora, Pučko otvoreno učilište Samobor i fotografska grupa Osnovne škole Milana Langa iz Bregane, u povodu ovogodišnje Samoborske glazbene jeseni organiziraju izložbu fotografija učenika samoborskih škola na temu glazbe.

Snimite glazbenike u svojoj obitelji, školi, ulične svirače…, fotkajte glazbeni instrument ili cijeli orkestar…, mobitelom ili fotaparatom u bilo kojoj fotografskoj tehnici, bitno je samo da fotografija ima u sebi ono nešto, drugačije od pogleda kojim gledamo svakodnevno. Igrajte se sa svjetlom, kutom snimanja, sjenama… Sve to stoji u pozivu Fotokluba Oko Samobora. Svoje fotografije pošaljite do 25. rujna na e-mail: vkinderski@net.amis.hr, a uz svaku fotografiju navedite svoje ime i prezime, školu, razred i naravno naslov.

Fotografije za izložbu izabrat će ekipa oštrog oka iz Fotokluba koja moli što manje korištenja programa za obradu fotografija jer, kako kažu, najljepše su one fotografije u kojima nema naknadnih intervencija.

Izložba će biti postavljena u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Samobor od 3. listopada.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.