11 medalja za Samoborce na 11. Karlovac Open-u

22. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.545 Pregleda

Na 11. Karlovac Openu održanom u subotu, nastupili su i mladi karataši Karate kluba Samobor. Najuspješniji u redovima Samoborki i Samoboraca bio je Dino Šimunec koji je u konkurenciji učenika do 38 kg osvojio najsjajnije odličje te na najbolji način otvorio novu natjecateljsku sezonu. Srebrom se okitio debitant u borbama Kruno Fadljević (mlađi kadeti do 48 kg) čime je nagovijestio da se na njega može ozbiljno računati i u borbama jer je do sada Kruno nastupao samo u katama. Dražen Šarić je u konkurenciji mlađih kadeta do 36 kg osvojio brončano odličje, kao i Paula Šogorić u kategoriji učenica preko 40 kg.

Na istom natjecanju sudjelovalo je, u konkurenciji dvjestotinjak karateka, sudjelovali su i predstavnici Karate kluba Mladost iz Samobora, Dino Obranić i Leopold Jurčević, koji su, svaki u svojoj kategoriji u katama, osvojili brončane medalje.

U Karlovcu su se natjecali i mladi kareteke iz Bregane. Najuspješniji u njihovim redovima bio je Domagoj Žabčić koji je osvojio dvije medalje, zlato u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg i srebro u kategoriji kadeta do 57 kg. Patricija Vegel je osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kg. Bronce su osvojili Petra Vukovinski u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg i Patrik Beribak u kategoriji mlađih kadeta do 45 kg.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.