Završena izgradnja autobusnih ugibališta na Mirnovečkoj cesti

19. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.510 Pregleda

Završeni su radovi na novim autobusnim ugibalištima i proširenju nogostupa na Mirnovečkoj ulici. S ovom izgradnjom građanima je olakšan pristup institucijama i ustanovama te sportskim terenima na prostoru bivše vojarne. U sklopu izgradnje autobusnog ugibališta iscrtana je horizontalna i postavljena vertikalna prometna signalizacija, a da bi se omogućila veća razina prometne sigurnosti izgradit će se i uspornik prometa. Prije zimskog razdoblja na novim će se ugibalištima postaviti i autobusne nadstrešnice. Radove je izvela tvrtka Hvar.

U tijeku su pripremni radovi za asfaltiranje Ulice Ivana Rendića u gradskoj četvrti Giznik-Anindol. Radove izvodi samoborska tvrtka Hvar. Radi se i u Uskočkoj ulici gdje se uređuje pješačka staza, a radove izvodi Komunalac.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.