Vlatka Burić novo zaštitno lice Steel2Silver

17. rujna 2014.
Komentari isključeni
5.940 Pregleda
Poznata pjevačica Vlatka Burić Dujmović postala je zaštitno lice njemačke tvrtke za nakit Steel2Silver. Snimljen je tek prvi dio te velike kampanje dok će drugi dio Vlatka snimati početkom listopada za nadolazeću kolekciju jesen/zima 2014/2015.
Tvrtka S2S je odabrala baš Vlatku među mnogima jer su željeli novom kampanjom spojiti ekstravagantni nakit te popularnu i klasičnu glazbu. Vlatka će ovu jesen uz promociju kolekcije tvrtke S2S paralelno krenuti i u predstavljanje svojeg novog glazbenog materijala,  kojeg snima, među ostalim i sa američkim timom autora pod nazivom “Don’t Come Home”, kako će se i zvati novi Vlatkin singl. Time će Vlatka nakon duže pauze okrenuti novu stranicu u svojoj bogatoj pjevačkoj karijeri i orijentirati se na strano ali i na domaće tržište sa potpuno novim zvukom.
vlatka buric 3 (757 x 1135)
Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.