Breganja poziva na sportsko penjanje

17. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.605 Pregleda

Sportsko penjački centar “Breganja” nakon ljetne stanke ponovno otvara svoja vrata!

Umjetna stijena za sportsko penjanje sada je opremljena s 30-tak različitih smjerova od kojih su neki natjecateljski – teži, pogodni za treninge iskusnijim penjačima, a neki su lakši i prilagođeni početnicima.

Ispod stijene je postavljena kvalitetna, 80 cm debela strunjača kao bi penjači mogli sigurno i bezbrižno uživati u penjanju. Na stijeni je moguće penjati i pomoću užeta, tzv LEAD tehnikom.

Dvorana je za individualne treninge otvorena svaki dan od 17 – 22 h. Svoj termin treninga dogovorite s voditeljima SPC Breganja.

Prvi termin – upoznavanje, održat će se 01. listopada 2014. u 17 h u našoj dvorani za sportsko penjanje na adresi: Bregana, ulica Đ. Basaričeka 4 – bivša kino dvorana.

Prijaviti se možete u dvije kategorije:

Tečaj sportskog penjanja za djecu – Paukići:

Namijenjen je djeci u dobi od 7 do 14 godina starosti. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno u trajanju od sat vremena. Djeca kroz igru svladavaju osnove sportskoga penjanja, a mogu sudjelovati i u sportskim natjecanjima za djecu.  Sjevernohrvatska liga . Cijena male škole iznosi 200 kn. U cijenu je uključeno korištenje opreme za vrijeme trajanja škole, kao i mjesečna karta korištenja umjetne stijene.

Tečaj sportskog penjanja za odrasle:

Namijenjen je svim osobama starijim od 14 godina. Odvija se dva puta tjedno u trajanju od 2 sata kroz 6 tjedana. Škola uključuje i povremene odlaske na prirodnu stijenu. Program je usklađen s pravilima održavanja sportsko penjačke škole propisane pravilnikom „Sportsko penjačke komisije“, HPS-a. Naša dvorana u Bregani jedan je od domaćina najvećeg službenog natjecanja u penjanju na umjetnoj stijeni,  BLOK Liga,  na kojem sudjeluju i naši članovi. Cijena škole penjanja za odrasle iznosi 960kn. U cijenu je uključeno korištenje opreme za vrijeme trajanja škole, kao i mjesečna karta korištenja umjetne stijene.

Uz 50% popusta za ekipu (svaki četvrti član u pola cijene).  Akcija vrijedi do 15. listopada ove godine!

Upisi su u tijeku! Broj polaznika je ograničen, požuri i osiguraj svoje mjesto na stijeni!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.