Biciklima na Slani Dol!

17. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.153 Pregleda

I ove godine samoborski BBK Krpelj i BK Pedalinac iz Zagreba organiziraju rekreativnu brdsku biciklijadu od Samobora prema Slanom Dolu. Start će biti u subotu 20. rujna u 10 sati s Trga kralja Tomislava, a staza do Slanog Dola dugačka je 8 kilometara.  Pedalirati se može dvjema, unaprijed određenim rutama (cestovna i MTB), a svaku će predvoditi iskusni biciklisti, članovi organizacijskog tima.

Svi sudionici biciklijade pedaliraju na vlastitu odgovornost i dužni su poštivati prometna pravila, a bicklistimlađi od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu. Na cilju biciklijade sve sudionike očekuje jelo i piće po popularnim cijenama u Izletištu Gogo!

Odlična je vijest da je ECF (European Cyclists Federation) izabrala “Occupy Slani Dol” biciklijadu među top 30 rekreativnih biciklijada u Europi , pa postoji vrlo velika mogućnost da se ovaj sportski događaj zajedno s gradom Samoborom uskoro detaljnije predstavi javnosti na medijskoj konferenciji u Francuskoj.

I ovogodišnji biciklistički pohod na Slani Dol medijski podupire i prati Radio Samobor.

slani dol (757 x 1155)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.