Leon Koražija i Dolores Ćosić u hrvatskoj reprezentaciji

15. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.372 Pregleda

U Čakovcu je u subotu održano kadetsko finale kupa Hrvatske na kojem su nastupali atletičari Atletskog kluba Samobor 2007.

U kvalifikacijama, koje su se odvijale tjedan dana ranije, nastup u finalu osigurali su Leon Koražija u bacanju koplja, Tina Šmid na 600 metara, Laura Štrlek u skoku u vis, Luka Janković na 300 m prepone i Dolores Ćosić na 300 metara. Prva dva mjesta osiguravala su nastup za reprezentaciju Hrvatske na turniru 5 zemalja koji ce se 27. rujna održati u Mariboru. U finalu su svoje prvo pojavljanje u svetom dresu hrvatske reprezentacije osigurali Leon Koražija s osvojenim drugim mjestom i kopljem bačenim na 51.08 metara te Dolores Ćosić s osvojenim 1. mjestom na 300 metara sprint s vremenom 41.80 što je gotovo sekunda prednosti ispred drugoplasirane natjecateljice.

Ovaj veliki uspjeh rezultat je konstantnog i predanog rada tijekom cijele godine.

Ivan Kožul

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.