Željko Stanec o gradskim prometnicama

11. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.993 Pregleda

U današnjoj Tribini gradonačelnika, gradonačelnikov zamjenik Željko Stanec najviše je govorio o stanju gradskih prometnica i njihovoj rekonstrukciji. Odgovarao je i na pitanja naših slušatelja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Ogromna količina licemjerja je prisutna u odgovorima na pitanja. Može se razumjeti politička dimenzija s obzirom da u proteklih šest godina taj kriterij jedini funkcionira kada je riječ o izgradnji infrastrukturnih objekata i provedbi zacrtanih programa. Sve te godine kažnjeni smo neizvođenjem radova koji su kroz planove MO-a i kroz izjave gradskih dužnosnika obećani sukladno realnim potrebama i stupnju izvedivosti radova koji prethode konačnom završetku ulice u Domaslovcu, koja je odlukom GV-a dodatno stopirana činjenicom da sada obuhvaća dijelove dva sela ( Domaslovec i Farkaševac ) te naravno sada mora biti interesno vezana na odluke dva viječa MO-a. S druge strane dodatnom kontrolom i brisanjem situacije na izvedbi Jelačićeve ulice u visini od cca 270000,00 kn koje su već bile ovjerene od strane nadzorne službe dovoljno govore o trošenju van kontrole kao pijani milijarderi. Da ne spominjem nesuglasje metraže izgrađenog i fakturiranog nogostupa i sl. Naravno da i realizacija od strane gradskog poduzeća Komunalac koja je ispod prihvatljivog minimuma ukazuje na nesposobnost i neodgovornost osoba koje obnašajući odgovorne dužnosti u gradu obmanjuju građane grada Samobora i štete opčem stanju u cjelini.