Premijerni nastup tajnice Samoborskog športskog saveza Marijane Radek u Športofonu

10. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.649 Pregleda

Glavna gošća novog Športofona bila je tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek, koja je govorila o svojim prvim potezama na novoj dužnosti, organizaciji izložbe na otvorenom s prezentacijom samoborske sportske ponude, a najavila je i današnji događaj sa sličnim ciljem – Hrvatski olimpijski dan u Samoboru. Uz to, iznijela je svoje viđenje daljnjeg funkcioniranja sporta u gradu s posebnim osvrtom na nogometne klubove te na Ženski rukometni klub Samobor.

Drugi gost Šporotfona bio je Nenad Gugec, predstavnik organizatora prestižnog nogometnog turnira za najmlađe uzraste, limače i prstiće, koji će se u našem gradu održati od 10. do 12. listopada i bit će dio Festivala vatrometa i proslave Dana grada Samobora. Na tom turniru trebale bi nastupiti najmlađe kategorije nogometaša iz cijele regije, pa su poziv za sudjelovanje dobili GNK Dinamo, HNK Hajduk, FK Crvena zvezda Beograd, FK Sarajevo, HNK Rijeka, NK Lokomotiva Zagreb i NK Olimpija iz Ljubljane. Turnir organizira NK Samobor u suradnji s DN SPORTOM i Regionalnim internetskim nogometnim portalom “Dječji nogomet”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.