TOP nastavlja ubojiti niz

8. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.135 Pregleda

U 3. kolu JNŽL nogometaši TOP-a iz Kerestinca ponovo su napunili mrežu svojih protivnika. Ovog puta nastradala je momčad Bana Jelačića iz Vukovine koju su golgeteri TOP-a rasparali šest puta, i tako istaknuli najozbiljniju kandidaturu za naslov jesenksih prvaka u ovom rangu natjecanja.

Osim TOP-a maksimalni bodovni učinak nakon tri odigrana kola ima još samo ekipa Strmca iz Bedenice, koja je u zadnjem susretu na svom travnjaku porazila Savu iz Strmca. Bez poraza su do sada i nogometaši Sutle iz Šenkovca, a u 3. kolu bili su bolji od Poleta iz Buševca. I BSK iz Brdovca također nije izgubio ni jedan prvenstveni dvoboj, a u prošlom su kolu osvojili bod na gostvanju kod novajlije u ligi Naftaš Ivanića.

Sloga iz Križa nastavlja s rasprodajom bodova na domaćem terenu, pa su njeni nogometaši ponovo napustili travnjak pognutih glava nakon utakmice protiv Save iz Sop Hruščice, dok je u Pisarovini domaćoj Jamnici jedan pogodak bio dovoljan za trobod protiv Laduča. Mraclin je kao domaćin osvojio prvi prvenstveni bod u dvoboju s Vatrogascem iz Zdenaca, a u Hrastju je Croatia uvjerljivo porazila Lukavec.

 

Rezultati 3. kola JNŽL:

[leagueengine_show_season_matches lid=37 sid=38 type=all start=2014-09-04 end=2014-09-08 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

 

Tablica JNŽL:

[leagueengine_show_season_table lid=37 sid=38]

 

U slijedećem 4. kolu sastaju se:

[leagueengine_show_season_matches lid=37 sid=38 type=all start=2014-09-10 end=2014-09-15 date=show time=show order=ASC text_date=Datum text_time=Vrijeme text_home=Domaći text_away=Gosti text_score=Rezultat]

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.