Koordinacija aktivnosti u gradskim društvenim djelatnostima

5. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.213 Pregleda

Danas je u samoborskoj Gradskoj vijećnici održana redovita koordinacija ravnatelja kulturnih ustanova, gradskih dječjih vrtića, Ustanove za upravljanje sportskim objektima, tajnice Samoborskog športskog saveza i predsjednika Zajednice tehničke kulture grada Samobora. Tom se prigodom okupljenima predstavila nova ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Samobor Jelena Vojvoda.

Na dnevnom redu našle su se informacije o poslovanju tijekom ljetnih mjeseci, planiranim aktivnostima za tekući mjesec te o radovima tekućeg i investicijskog održavanja izvedenim na objektima nekih ustanova. Razgovaralo se i o obuci za modul “Web planiranje”, pa o javnom pozivu za predlaganje javnih potreba u društvenim djelatnostima za 2015. godinu, a aktualna tema bili su i programi kojima će se obogatiti ovogodišnja proslava Dana grada Samobora.

Koordinaciji su nazočili i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.