Upis samoborskih predškolaca u obaveznu malu školu

3. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.733 Pregleda

Iz Grada Samobora pozivaju roditelje djece rođene 2008. godine te djece rođene do 31. ožujka 2009. godine, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u predškolu. Mnogi su roditelji već predbilježili svoju djecu za tu tzv. malu školu, pa ih sada trebaju upisati, a oni koji to još nisu učinili, pozvani su da se što prije jave u jedan od gradskih dječjih vrtića.

Predškola s radom počinje 1. listopada ove godine i traje do 31. svibnja sljedeće godine. Program predškole održavat će se u prostorima dječjih vrtića Grigor Vitez i Izvor, a njegovo je pohađanje obavezno i besplatno.

Obrasci zahtjeva za upis djeteta mogu se preuzeti na mrežnim stranicama dječjih vrtića http://djecji-vrtic-grigor-vitez.hr/kako_upisati_dijete.html.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.