Svetonedeljski vrtić Slavuj upisuje u program predškole

2. rujna 2014.
Komentari isključeni
1.492 Pregleda

Dječji vrtić Slavuj iz Svete Nedelje, sukladno Odluci Upravnog vijeća o upisu djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2014./2015., od jučer prima prijave za program predškole. U taj se besplatni program upisuju djeca rođena 2008. godine te sva djeca rođena zaključno s 31. 3. 2009., koja nisu uključena u redoviti program predškolskog odgoja te djeca s teškoćama u razvoju.

Potrebna dokumentacija za upis djeteta u program predškole svetonedeljskog vrtića Slavuj nalazi se na njihovoj internetskoj stranici www.dvslavuj.hr, a podnosi se osobno u upravi Dječjeg vrtića Slavuj u Obrtničkoj 13, Strmec, najkasnije do 12. rujna.
Prije uključivanja djeteta u program predškole roditelj je obvezan potpisati s Dječjim vrtićem ugovor o ostvarivanju programa.

Sastanak s roditeljima polaznika predškole Dječjeg vrtića Slavuj iz Svete Nedelje održat će se 25. rujna u 16 sati, a sve informacije prije toga mogu se dobiti na broj telefona 33 84 722.

Samoborski vrtići već su zaprimili prijave za predškolu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.