Olujna noć Bernarde Bruno u Dvorcu Erdödy

1. rujna 2014.
Komentari isključeni
2.715 Pregleda

Ovogodišnja pobjednica 17. dalmatitinskih šansona u Šibeniku, naša Samoborka Bernarda Bruno (Brunović), proteklog je vikenda snimila spot za pobjedničku pjesmu “Olujna noć” u režiji Darka Drinovca. Spot se snimao na lokaciji Crna Mlaka pokraj Jastrebarskog, uz dvorac Erdödy. Bernarda je za tu prigodu odjenula tri kombinacije haljina, crvenu u kojoj je nastupila prve večeri u Šibeniku, zatim crno-bež kombinaciju i na kraju bijelu varijantu.

Uz hrvatsku verziju pjesme “Olujna noć”, Bernarda je napisala i englesku, pa se ujedno snimao i spot za međunarodno tržište s engleskom verzijom “Stormy night”. Spot bi trebao biti gotov za 15-ak dana, a premijerno će biti prikazan na CMC televiziji.

Bernarda trenutno u Opatiji snima pjesmu za švicarsko natjecanje za Eurosong, jer i živi u Švicarskoj, a očekuju je i brojni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sivija Blažević

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.