Privremena regulacija prometa kroz Celine i Savršćak

27. kolovoza 2014.
Komentari isključeni
1.566 Pregleda

Policijska uprava Samobor, sukladno prethodnoj suglasnosti Upravnog odjela za komunalne djelatnosti grada Samobora izdala je odobrenje za privremenu regulaciju prometa u vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji spojne ceste Celine Samoborke – Savršćak. Odobreno je trgovačkom društvu Davor inžinjering d.o.o. iz Zagreb, izvođaču spomenute rekonstrukcije, privremeno zatvaranje prometa u tom dijelu Samobora od srijede 27. kolovoza sve do 15. studenog ove godine.

Zabrana prometa, osim za vozila gradilišta i stanara, odnosi se na prometnicu od ulaska u Savršćak iz smjera Celina do raskrižja za Vrbovec Samoborski.  Sukladno tome izvođač radova obavezan je postaviti prometne znakove za obilazno odvijanje prometa u Vrbovcu Samoborskom kod skretanja za Trebež i  bliže središtu mjesta, koji upućuju vozače na obilazne pravce Farkaševac-Celine i Medsave-Vrbovec.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.