Samoborci provozali ZET

18. kolovoza 2014.
Komentari isključeni
1.606 Pregleda

U pripremnoj utakmici odigranoj u subotu 16. kolovoza na Gradskom stadionu nogometaši Samobora pobijedili su zagrebačkog petoligaša ZET rezultatom 3:0. Trener Samoboraca Sven Raić iskušao je sve raspoložive igrače s kojima će krenuti u prvenstvene dvoboje 30. kolovoza, i ako je suditi po prikazanoj igri navijači se mogu nadati dobrim rezultatima u dolazećoj sezoni. Dolaskom Mihelčića koji je u Hebrangovu stigao iz Lučkog, znatno je poboljšana probojnost po lijevom boku, a povratak Mišure iz Njemačke bitno je podigao sigurnost obrane. Od dvojca Grgić-Gregurić koji su do sada igrali u Austriji, u nekoliko kontrolnih utakmica također smo vidjeli zanimljive poteze, no još uvijek nije izvjesno hoće li se skrasiti u Samoboru ili potražiti neku novu sredinu. Koliko doznajemo dečki su izuzetno zadovoljni atmosferom u momčadi, no zadnju riječ oko njihovog angažmana ima klupska uprava. Sve naravno zavisi o njihovim financijskim očekivanjima i platnim mogućnostima samoborskog trećeligaša.

U susretu protiv ZET-a strijelci za Samobor bili su Mihelčić, Kostanjski i Guliš. A istovremeno s prvotimicima pripremni su ogled odigrali i juniori Samobora, pojačani s nekoliko seniora. Gostovali su obližnjem Klokočevcu i protiv seniora tog sedmoligaša odigrali neodlučeno 2:2. Slijedeću pripremnu provjjeru nogometaši Samobora imaju u subotu 23. kolovoza i to protiv Vinogradara u Mladini.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.