Ljetne radionice Udruge osoba s invaliditetom

16. kolovoza 2014.
Komentari isključeni
1.142 Pregleda

Jedna od udruga čiji rad ovoga ljeta nije zamro je i Udruga osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje. Svake srijede od 10 i od 18 sati u prostorijama udruge na autobusnom kolodvoru u Samoboru okupljaju se polaznici ljetne kreativne radionice, koja se bavi izradom raznih korisnih i uporabnih predmeta poput čestitki za sve prigode, svijeća, raznih oblika nakita i drugih sličnih predmeta. Ove srijede, 20. kolovoza, radionice neće biti, ali već sljedeće, 27. kolovoza, nastavit će se aktivnosti na koje su pozvani i svi drugi članovi udruge, ali i oni koji to nisu, a zanima ih ovakav oblik kreativnog rada. Radionicu vodi Ina Jozić.

Bude li interesa, ti će se predmeti, u čiju je unikatnu ručnu izradu uloženo puno ljubavi, jednoga dana naći i u prodaji.  A možda sve to netko i prepozna i pridoda suvenirskoj ponudi grada Samobora.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.