Nataša Kolega preuzela “lavice”

7. kolovoza 2014.
Komentari isključeni
5.960 Pregleda

Na čelu s novom trenericom, nekadašnjom reprezentativkom Hrvatske i Jugoslavije, Natašom Kolegom, jučer je započeo program priprema Seniorskog sastava Ženskog rukometnog kluba Samobor. Na prvom službenom okupljanju nova trenerica prve postave samoborskih “lavica” upoznala sa sa svojom novom ekipom te odradila s njom prvi službeni “ogledni” trening.

S obzirom na odlaske nekoliko igračica koje su činile okosnicu dosadašnjeg sastava, novi je većim djelom “pomlađen” s djevojkama iz juniorske postave samoborskog pogona. Nedostaci u igračkom kadru na nekim ključnim pozicijama pokriveni su dolaskom igračica juniorskog sastava zagrebačke Lokomotive. Osnovu ekipe u novom prvenstvu činit će “domaće lavice” iz prošle sezone: Štrkalj, Kozlovec, Sabljak, Pilić, Makarun, Naglić

Poželimo im sreću u predstojećoj natjecateljskoj sezoni.

Fotografija: www.rukomet.hr

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.