Veteranski praznik nogometa u Galgovu

6. kolovoza 2014.
Komentari isključeni
2.884 Pregleda

U nedelju 10. kolovoza svi putevi ljubitelja dobrog nogometa i odlične domaće fešte vode u Galgovo! Veterani istoimenog nogometnog kluba organiziraju, naime tradicionalni malonogometni tunrir posvećen uspomeni na hrabre i neprežaljene junake Domovinskog rata s područja Galgova.

trnar u akciji (757 x 568)

U ovoljetnom izdanju turnira  sudjeluje 9 veteranskih momčadi i to: NK Samobor, NK Horvati, NK Konšćica, 151. Samoborska brigada, NK Mladost Klinča Sela, NK TOP Kerestinec, NK Zdenčina, Noćni klub Horti i domaćini veterani Galgova. Igra se na travnatom igralištu s 5-metarskim golovima, a sistem igre je 6 + 1 (6 igrača u polju i vratar). Za najbolje momčadi i pojedince organizatori su i ove godine osigurali prigodne sportske nagrade.

drago seper puca penal (757 x 568)

A za sve gledatelje priprema se bogata ponuda pitkih i jestivih domaćih specijaliteta, dok će za zabavu do ranih jutarnjih sati brinuti  odlična show grupa Pandora.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.