Novi sportski sadržaji i park za pse u bivšoj vojarni

30. srpnja 2014.
Komentari isključeni
2.698 Pregleda

Prostor bivše vojarne uskoro će dobiti još nekoliko sportskih terena kako bi što veći broj sportaša i rekreativaca ovdje mogao provoditi svoje slobodno vrijeme.

vojarna sport 2 (1024 x 683)

U tijeku su, naime, radovi na uređenju poligona za streličare na vanjskom prostoru ovog kompleksa, kako bi mogli nesmetano trenirati. Uređuje se i igralište za odbojku na pijesku, a već je ranije uređena atletska staza, nogometno igralište i poligon za ulično vježbanje.

vojarna sport 3 (1024 x 683)

Uskoro će ovdje biti uređen i prvi park za pse u Samoboru, koji će biti među prvim parkovima takve vrste u Hrvatskoj.

vojarna sport 4 (1024 x 683)

Radove na uređenju sportskih terena izvodi samoborski Komunalac, uz pomoć radnika tvrtke Odvodnja Samobor. Svi ti radovi rezultat su brze reakcije Grada Samobora na iskazane potrebe i želje građana.

vojarna ugibaliste (1024 x 683)

Da bi se građanima olakšao pristup institucijama i ustanovama te sportskim terenima na prostoru bivše vojarne, u tijeku su i radovi na izgradnji autobusnih ugibališta i proširenju nogostupa na Mirnovečkoj cesti. Radove izvodi tvrtka Hvar, a bit će gotovi tijekom sljedećeg mjeseca.

vojarna energometan (1024 x 625)

U tijeku je i rekonstrukcija zgrade na ulazu u vojarnu. Zgradu preuređuje tvrtka EnergoMetan koja će je i koristiti temeljem ugovora o zakupu poslovnog prostora, a sukladno javnom natječaju provedenom početkom godine.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.