Počele pripreme samoborskih gimnastičarki u Selcu

29. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.732 Pregleda

Gimnastički klub Samobor otputovao je rano jutros na 9-odnevne ljetne pripreme u Gimnastički kamp u Selcu. To je, nakon višegodišnjeg ljetnog treniranja na Silbi, treći uzastopni odlazak samoborskih gimnastičara u Selce. Tamo im se nudi ono što nemaju u samoborskoj gimnastičko-borilačkoj dvorani, a to su gimnastičke sprave koje su postavljene na malonogometnom igralištu s umjetnom travom, koje je natkriveno šatorom. Posebno su im važni veliki trambulin i elastična akrobatska staza za napuhavanje, koji im omogućuju bolje povezivanje akrobatskih elemenata u gimnastici.

To će zasigurno dobro iskoristiti 10 vježbačica i jedan vježbač, koji će svakodnevno, po nekoliko sati ujutro i poslijepodne, trenirati ne bi li što spremniji dočekali nastavak natjecateljske sezone u listopadu ove godine.

S dijelom natjecateljske gimnastičke ekipe u Selce su otputovale trenerice Martina Bublić i Aida Badić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.