Novi stalci za bicikle u Svetoj Nedelji

28. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.997 Pregleda

S ciljem unapređenja turističke infrastrukture te podizanja razine opremljenosti biciklističkih ruta na području grada Svete Nedelje, svetonedeljska turistička zajednica postavila je nove stalke za bicikle.

Stalci za bicikle zasad su postavljeni na 4 lokacije: na Trgu Ante Starčevića, na jezeru Kipišće u Strmcu, kod ribičkog doma na jezeru Rakitje te kod župne crkve Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji. Tijekom sljedećeg tjedna stalci za bicikle bit će postavljeni i uz novi Autokamp Zagreb koji se nalazi na biciklističkoj ruti Sava-svetonedeljska jezera.

Prigodom odabira modela stalaka, a u suradnji sa svetonedeljskim proizvođačima stalaka, tvrtkom S.B.S i A&G obrtom, vodilo se računa o modernom dizajnu stalaka, ali I o funkcionalnosti, u prvom redu zbog osiguranja bicikala od krađe.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.