Milečki osvojio Rakovicu

28. srpnja 2014.
Komentari isključeni
3.325 Pregleda

Pobjednici 22. “Memorijala Milić-Sučić-Hržić” odigranog u subotu 26. srpnja u Velikoj Rakovici su malonogometaši Izletišta Milečki. U finalnoj su utakmici savladali ekipu 151. Samoborske brigade, i bez poraza u četiri odigrana susreta zasluženo osvojili prijelazni pehar organizatora Memorijala. Za pobjednike su igrali veterani NK Samobor prevođeni Ivanom Vitkom, Stjepanom Bašićem i Franjom Šeperićem, a dobrodošlo pojačanje bio im je Filip Mandir, koji je na kraju proglašen najboljim igračem turnira. Imali su dečki iz Izletišta Milečki u svojim redovima i najboljeg strijelca Memorijala Ivicu Petrića koji je u 4 utakmice postigao 8 pogodaka, a njihov čuvar mreže Tomislav Brunović proglašen je najboljim golmanom turnira. Tako je Milečki osvojio sve što se osvojiti moglo na ovogodišnjem memorijalnom turniru koji se odigrao u spomen na nezaboravne prijatelje i junake Domovinskog rata Željka Milića, Nenada Sučića i Srećka Hržića.

151. brigada samobor (757 x 568)

Drugo mjesto pripalo je ekipi 151. Samoborske brigade koju je predvodio uvijek odlični Dražen Stanić-Đimi, a izbornik Neven Velić potrudio se angažirati sjajne haklere poput Fabeka, Trupca i Trnara, pa rezultat nije izostao.

sd kladje (757 x 568)

Na trećem mjestu turnir je završila momčad SD Kladje, u čijim su redovima posebno dobro igrali Željko Stanec i Krešimir Jelić, a čevtrto je mjesto pripalo ekipi HVIDRE Samobora i Svete Nedelje predvođenoj majstorom hakla Draganom Mršićem.

hvidra samobor (757 x 568)

Momčad Radio Samobora, branitelj naslova pobjednika s lanjskog turnira prošla je kako reprezentacija Španjolske na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Došli su naši hakleri u Veliku Rakovicu kao veliki favoriti a završili natjecanje već u skupini s dva poraza i tek jednom pobjedom.

filip mandir naj igrac (757 x 1009)

Najbolji igrač Memorijala Filip Mandir (Izletište Milečki)

ivica petric naj strijelac (757 x 1009)

Najbolji strijelac Memorijala Ivica Petrić (Izletište Milečki) – 8 pogodaka

tomislav brunovic naj golman (757 x 1009)

Najbolji vratar Memorijala Tomislav Brunović (Izletište Milečki)

Memorijal je, inače bio odlično organiziran za što najveće zasluge pripadaju vrijednim volonterima Stjepanu Šančiću, Željku Šilobodu i Željku Hržiću, a snažnu organizacijsku i medijsku potporu ponovo su pružili Grad Samobor i Radio Samobor.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.