Predlaganje gradskih programa u društvenim djelatnostima do 12. rujna

25. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.110 Pregleda

Grad Samobor danas je objavio objedinjeni poziv za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima za 2015. godinu. Radi se o javnim potrebama u predškolskom odgoju i obrazovanju, školstvu, kulturi, tehničkoj kulturi, sportu, socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti.

Prijedlog programa mora sadržavati opis programa, financijski plan koji uključuje detaljni troškovnik i izvore financiranja, s podacima o ukupnim troškovima izvršenja programa te o dijelu sredstava koja se osiguravaju iz proračuna Grada Samobora, državnog proračuna, vlastitih prihoda i drugih izvora. Uz obrazložene prijedloge, predlagatelji trebaju za svaki program obvezno dostaviti podatke na posebnoj prijavnici koja se nalaze na gradskoj internetskoj stranici www.samobor.hr. Predlagatelji programa obavezni su dostaviti i sve priloge koji se traže u prijavnicama.

Rok za podnošenje prijava je do 12. rujna. Ustanove čiji programi i projekti, odnosno posebne akcije budu prihvaćeni, bit će o tome obaviješteni nakon donošenja proračuna Grada Samobora za 2015. godinu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.