U Športofonu o malom i velikom nogometu

23. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.483 Pregleda

U jučerašnjem Športofonu, urednik i voditelj emisije, Mislav Maroević, razgovarao je s predsjednikom Mjesnog odbora Velike Rakovice, ali i predsjednikom Organizacijskog odbora malonogometnog “Memorijala Milić-Hržić-Sučić” Stjepanom Šančićem te članom Organizacijskog odbora Željkom Šilobodom o predstojećem haklerskom vikendu u Velikoj Rakovici. Ovaj tradicionalni Memorijal igra se u subotu na Sportskom centru Srećko Hržić, a posvećen je uspomeni na nezaboravne junake Domovinskog rata, Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića. Turnir je pozivnog karaktera, na njemu sudjeluje 8 momčadi, a naslov lanjskog pobjednika brani malonogometna momčad Happy radija.

U drugom dijelu jučerašnjeg Športofona gostovao je prvi trener Nogometnog kluba Samobora, Sven Raić. Najavio je početak priprema nogometaša Samobora za novu prvenstvenu sezonu u tek oformljenoj Trećoj hrvatskoj ligi – zapad, koja će za samoborske igrače, prema svemu sudeći, biti napornija od prethodne. Trener Raić je govorio o svojim očekivanjima od igrača, mogućim klupskim pojačanjima, planu priprema te o budućim protivnicima u prvenstvenim nadmetanjima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.