Samoborci krenuli s pripremama

23. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.371 Pregleda

Jučer su s pripremama za novu prvenstvenu sezonu krenuli nogometaši Samobora. Prvoj prozivci trenera Svena Raića odazvali su se gotovo svi prvotimci, izuzev kapetana Nikice Brujića koji će se priključiti kroz dan, dva.

Igrače je najprije pozdravio predsjednik kluba Krešimir Jelić naglasivši da su ambicije u novoj sezoni zadržati trećeligaški status i dodatno afimirati igrače ponikle u omladinskoj školi. Igračima je obećao da će klupska uprava, kao i do sada, ispoštivati sve dogovorene uvjete, a od njih zatražio maksimalnu ozbiljnost u treniranju.

Trener Sven Raić predstavio je nogometašima plan i dinamiku priprema kroz narednih pet tjedana, također zatraživši da svi ozbiljno prionu radu, kako bi u predstojećem prvenstvu igrali što zapaženiju ulogu. Potom je uslijedio i prvi trening, a kako je najavljeno, prvu oglednu utakmicu Samobor će odigrati protiv Bregane tijekom idućeg tjedna.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.