Prezentacija i demonstracija Bamboo Flooringa u Pap-prometu

23. srpnja 2014.
Komentari isključeni
4.503 Pregleda

Tvrtka Pap-promet iz Svete Nedelje poziva sutra i prekosutra, u četvrtak i petak, 24. i 25. srpnja, sve zainteresirane u svoj prostor u Ulici dr. Franje Tuđmana 77 u Svetoj Nedelji na prezentaciju i montažu bamboo dekinga. Montažeri iz Njemačke izvršit će montažu s kompletnom podkonstrukcijom i pričvrsnim materijalima oko izložbenog bazena dimenzija 8 x 4 metra. Riječ je o kvalitetnim dekinzima od bambusa idealnim za balkone, terase, okućnice, palube te prostore oko bazena.

Bamboo Flooring ima mnoge prednosti, a neke od njih su vodootpornost, trajnost i elegantan izgled. Za razliku od obične drvene konstrukcije, Bamboo Flooring je apsolutno siguran za bosu nogu i na njega se korisnik ne može “našpranjiti”. Također je trajno otporan na sunčevu svjetlost i visoke temperature, budući da i pričvrsno-montažni materijal, a i sama konstrukcija omogućavaju cirkulaciju zraka.

Dobrodošli su svi koji bi htjeli vidjeti efikasan i jednostavan način ugradnje vrhunskog Bamboo flooringa te naučiti nešto novo.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.