Najnovije

Filipu Turku i drugi naslov državnog prvaka

21. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.415 Pregleda

Nacionalno prvenstvo u olimpijskoj disciplini brdskog biciklizma, Cross Countryju, održano je jučer na području Crikvenice. Uspješan dan navijestili su već najmlađi natjecatelji. Tako je u kategoriji do 14 godina za djevojčice pobjedu i naslov nacionalne prvakinje odnijela Larisa Bošnjak, dok je Tea Jančinec bila treća. Larisin brat, Fran Bošnjak završio je u konkurenciji dječaka do 13 godina na petom mjestu.

Vrhunac dana bio je odličan nastup Filipa Turka, koji je nakon što je propustio osvojiti naslov nacionalnog prvaka u 2013. godini, isti vratio u svoj posjed fenomenalnom vožnjom te vodstvom od samog starta do cilja.

Filip je ovime spojio dva naslova nacionalnog prvaka u ovoj godini, u dvije različite discipline brdskog biciklizma. U svibnju je, naime, osvojio naslov nacionalnog prvaka u Mountainbike maratonu.

Luka Čanak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.