Odmorko zove na bazen, tenis i fitness

18. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.702 Pregleda

U tijeku su aktivnosti Ljetnog Odmorka u organizaciji Školskog športskog saveza Samobora i Svete Nedelje. Program će potrajati do 29. kolovoza, a sastoji se od sportskih i rekreativnih aktivnosti za sve učenike osnovnih škola.

Osnovnoškolci mogu u sklopu Odmorka svakodnevno između 9 i 13 sati uživati u ljetnim radostima na bazenima Vugrinščaka, ali najprije moraju izraditi iskaznicu za koju je potrebno izdvojiti 20 kuna.

Tenis klub Stars otvario im je svoja vrata ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 10 sati, dok je Fitness klub Samobor omogućio svakodnevno korištenje teretane uz predočenje iskaznice Školskog športskog društva.

Za sve aktivnosti organizator je osigurao stručni nadzor. Za njega su zaduženi studenti Kineziološkog fakulteta te nastavnici i profesori tjelesne i zdravstvene kulture.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.