Najnovije

Putokazi za novi autokamp

17. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.688 Pregleda

Na području grada Svete Nedelje, na važnijim prometnicama postavljeno je ukupno 8 novih putokaznih ploča za novi Autokamp Zagreb. Postavila ih je Turistička zajednica grada Svete Nedelje. Tom, tzv. smeđom signalizacijom, nastoji se kvalitetnije informirati goste te im olakšali dolazak do kampa. Putokazne ploče postavljene su sukladno Pravilniku o turističkoj signalizaciji, glavnom i izvedbenom prometnom projektu te uz suglasnost Županijskih cesta Zagrebačke županije.

Autokamp Zagreb na obalama jezera Rakitje svečano će biti otvoren sutra, u petak, 18. srpnja. Sastoji se od 50 kompletno uređenih parcela, koje se nalaze u lijepom prirodnom okruženju, samo nekoliko metara od obale jezera. Dio kampa su i 4 moderno uređena bungalova, restoran, wellness, vinski podrum i sportsko-rekreacijski sadržaji. Otvorenje je u 18 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.