Najnovije

Ljetna joga na otvorenom

16. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.426 Pregleda

Program pod nazivom “Joga u svakodnevnom životu” nastavlja se danas novim aktivnostima. Vježba se od 19 do 20 sati na Šetalištu dr. Franje Tuđmana iza Muzeja i tako će biti svake srijede do kraja kolovoza. Program je besplatan.

Podsjetimo da se ove godine slavi 30 godina zajedničkog druženja i života uz sustav “Joga u svakodnevnom životu” u Hrvatskoj. Generacije i generacije su vježbale i redoviti program, ali i vrlo popularnu ljetnu jogu na otvorenom koja će se kao i prethodnih 9 godina održavati u parkovima i na plažama širom Hrvatske.

Kao i uvijek, vježbati se može bez obzira na dob, spol ili fizičku kondiciju, program je prilagođen svima i uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.