Domaslovec zove haklere

16. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.511 Pregleda

Agilni veterani Mladosti iz Domaslovca 11. godinu uzastopno organiziraju turnir malog nogometa, na sjajno uređenom travnjaku popularne “Dodo Arene”. Turnir se igra dolazećeg vikenda 19. i 20. srpnja, a uplata po momčadi iznosi samo 400 kuna. Sistem igre je 6 + 1 (6 igrača u polju i vratar), i prijave su moguće do petka 18. srpnja,kad će u SC Mladost, uz tradicionalni “jeger party”, od 21 sat biti izvučeni turnirski parovi.

Nagrade za najbolje momčadi su novčane,  jestive i sportske, pa tako pobjednik osvaja tisuću kuna, odojak i pehar, drugo mjesto donosi 500 kuna, pola odojka i pehar, trećeplasirana ekipa dobit će pola odojka i pehar, a momčad koja završi na četvrtom mjestu bit će nagrađena s pola odojka. Previđene su i nagrade za najboljeg strijelca, vratara i igrača turnira.

Za sve dodatne informacije o prijavama možete nazvati 091/5023420 (Branko Kožarec),ili 098/9958205 (Vjeko Brunović)

Turnir tradicionalno prati i bogata tombola, za koju su nagrade osigurali brojni sponzori i donatori: Montaža namještaja, regala i trezora Sečen Munchen,  Mobilne montaže Brunović, Celada, Samoborček, Klesarstvo Stipe Lucić, Auspuh Lastovčić, tisak i design Edok, Ferotrans trgovina Samobor i mnogi drugi, a turnir medijski prate i podupiru Sportske novosti i Radio Samobor.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.