Žumberačke vile izabrale naj-povrtnjak

12. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.889 Pregleda

Prošle subote, 5. srpnja agilni članovi Udruge Žumberačke vile organizirali su izbor najljepše uređenog povrtnjaka u Sošicama i okolici. Svaki je povrtnjak tjedan dana uoči izbora označen posebnim brojem, a komisija je tijekom subote obišla i ocijenila sve prijavljene kandidate.

Svečano proglašenje najboljih upriličeno je u Vatrogasnom domu Sošice i svi sudionici dobili su prizanja, a vlasnicima najljepših povrtnjaka nagrađeni su i prigodnim darovima. Nakon svečamosti nagrađivanja uslijedila je tradicionalna zabava, uz žumberački gastro-stol prepun izvrsnih domaćih delicija.

Svi članovi Udruge zaslužuju pohvalu za uspješnu organizaciju ove akcije, a posebno su agilne bile idejne začetnice Nada Hranilović – Danina i Zorica Garapić – Ličko. Akciju je financijski pripomogla i Zagrebačka županija.

sosice povrtnjak 2 (757 x 505)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.