Veterani BGS Savusa prvaci Hrvatske!

11. srpnja 2014.
Komentari isključeni
3.843 Pregleda

Novi prvaci Hrvatske u veteranskom nogometu su veterani momčadi BGS Savus iz Savskog Marofa, koji su u finalu završnog turnira, odigranog u Rovinju od 13. do 15. lipnja, pobijedili veterane Jadrana iz Poreča rezultatom 4:0. Tako su igrači u najzrelijim godinama iz Savskog Marofa tituli prvaka u malom nogometu, osvojenu tijekom veljače, pridodali i naslov najboljih u velikom nogometu.

Najbolji igrač završnice, u kojoj je sudjelovalo 13 ekipa iz cijele Hrvatske, bio je Zvjezdan Brlek (BGS Savus), titulom najefikasnijeg strijelca okitio se Tomica Vincelj, također iz pobjedničke momčadi, koji je postigao 6 golova, dok je za najboljeg vratara proglašen Berislav Kučan, čuvar mreže porečkog Jadrana. Za nove prvake Hrvatske igrao je i dojučerašnji član veterana NK Samobor Slađan Ašanin.


U susretu za treće mjesto veterani TŠK 1932. iz Topolovca (prošlogodišnji pobjednici) poraženi su od veterana Rudeš C.I.O.S. iz Zagreba nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 4:2 .

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.