Pokucaj 2x i poslušaj novi Calidov singl

10. srpnja 2014.
Komentari isključeni
2.956 Pregleda

Grupa Calido nakon dobivene MTV Gold nagrade za duet sa Filipom Dizdarom za pjesmu “Govori tiho” predstavlja svoj novi singl.
To je lepršava i ritmična pjesma naslova “Pokucaj 2x”. U njihovom već prepoznatljivom akustičnom stilu, Calido donosi vedru, urbanu pjesmu interesantne tematike.

U svijetu brzih promjena i gubitku identiteta, pjesma “Pokucaj 2x” progovara o važnosti očuvanja prijateljstva i stvarne povezanosti među ljudima.
Svojim modernim ritmom poziva na druženje i ples te s nostalgijom i osmijehom priziva sve one dobre dane da ponovo zažive u nama.

Za glazbu i tekst pobrinuo se Alan Dović dok prekrasnu i kristalnu vokalnu izvedbu donosi Vedrana Šlipogor. Vedrana je nedavno nastupala i u “Wiena Konzerthaus”, a tijekom njenog boravka i školovanja u Beču snimljen je i materijal za spot koji uskoro očekujemo.

Pjesmu možete čuti kad god to poželite i u programu Radio Samobora 🙂

Ivana Emele

Studirala talijanski i španjolski jezik uz književnost na Filozofskom fakultetu, te vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu. Radijsku karijeru započela 1994. godine na Radio Samoboru. Danas radi kao voditeljica programa, odnosno „one girl show“ u programu Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.