Novi ciklus edukacija u Udruženju obrtnika

10. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.157 Pregleda

Udruženje obrtnika Samobor poziva sve obrtnike, male i srednje poduzetnike, OPG-ove i potencijalne građane koji namjeravaju ući u obrtništvo i poduzetništvo da se prijave na edukacije u organizaciji Udruženja.

Edukacije će se održavati tijekom jeseni i zime 2014. u prostorijama Udruženja, Šmidhenova 34. Samobor, a odnose se na:

1. digitalnu kompetenciju:

a) Osnove računalstva za potrebe obrtnika i malih poduzetnika – obuhvaća osnovne koncepte informacijske tehnologije, korištenje računala i rad s datotekama, obradu teksta (MS Word), Internet i e – pošta. Edukacija traje ukupno 60 sati (20 teorija i 40 vježbe).

b) Proširene osnove računalstva za potrebe obrtnika i malih poduzetnika – obuhvaća obradu teksta, tablične kalkulacije, prezentacije, mrežnu komunikaciju, platforma za e – učenje. Edukacija traje ukupno 60 sati (20 teorija i 40 vježbe).

c ) Usavršavanje iz računalstva za potrebe obrtnika – obuhvaća izradu WEB stranice i računalnu grafiku. Edukacija traje ukupno 60 sati (20 teorija i 40 vježbe).

2. EBC*L – Europski certifikat iz poduzetničkog poslovanja

Međunarodno priznati standard obrazovanja iz područja poslovne administracije, a provodi se u više od 25 zemalja svijeta na 21 jeziku. Za obrtnike i poduzetnike smo predvidjeli EBC*L razinu B koja obuhvaća:

Poslovni plan – ciljevi, metode i instrumenti sastavljanja
Planiranje projekta i financiranje
Investicijska analiza i financijsko planiranje
Marketing i prodaja
Edukacija traje 36 sati.

Rješavanja problema i konflikata
Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima koji su u čestom kontaktu s klijentima/kupcima i kolegama, osobama koje upravljaju timovima djelatnika te svima onima koji žele poboljšati komunikacijske vještine i svoj odnos s drugima u tvrtki ili obrtu. Edukacija obuhvaća predavanja i vježbe u ukupnom trajanju od 16 sati .

Operater na CNC alatnim strojevima i 3D modeliranje
Edukacija za CNC operatere i 3D modeliranje za obrtnike i poduzetnike je također u pripremi za razdoblje jesen/zima 2014. te pozivaju sve zainteresirane da se jave u Udruženje oko detalja i termina edukacije.

Svi zainteresirani, javite se u Udruženje obrtnika Samobor na tel: 3360 129, radno vrijeme 7:30 – 15:30 sati.

Ivana Emele

Studirala talijanski i španjolski jezik uz književnost na Filozofskom fakultetu, te vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu. Radijsku karijeru započela 1994. godine na Radio Samoboru. Danas radi kao voditeljica programa, odnosno „one girl show“ u programu Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.