Labirint pobjednik

7. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.438 Pregleda

Ekipa Labirinta pobjednik je 5. izdanja malonogometnog noćnog turnira “Gordan Obranković Lula”, odigranog za vikend u Savskom Marofu. U dosad najjačem izdanju turnira u igračkom dijelu, igrači Labirinta na putu do naslova u četvrfinalu su pobijedili najveće favorite turnira, ekipu BGS-a, za koju su igrali velikani malog nogometa pojačani igračima iz MNK Nacional.

U polufinalu, nakon 1:1 u regularnom dijelu, boljim izvođenjem penala probili su se u finale, preko ekipe CB Garden Optika Očalinko. U finalu ih je čekala ekipa Škunca’s stars, koja je bila bolja od CB Macchiata 2:1 u drugom polufinalu.

Finale je, kao i sve utakmice četvrfinala i polufinala, ponudilo spektakl u kojem je Strjački s dva pogotka odveo Labirnt do prvog naslova memorijalnog turnira. Treće mjesto osvojila je ekipa CB Macchiato boljim izvođenjem penala protiv ekipe CB Garden Optika Očalinko.

Najbolji igrač turnira Antun Strjački dolazi iz pobjedniče ekipe Labirint, a najbolji golman turnira Kristijan Cingulin, također je iz ekipe Labirint. CB Garden optika Očalinko dobila je nagradu za fair play, odnosno besplatnu kotizaciju za nastup na sljedećem izdanju turnira.

Tijekom cijelog turnira gledatelji su mogli uživati u majstorijama odličnih igrača malog i velikog nogometa poput Tomislava Peka, Dinka Huskića, Igora Mostarlića, Marija Rašića, Žarka Luketina, Igora Leskovara, Ernada Skulića, Dine Kovača, Antuna Strjačkog i mnogih drugih.

Mario Orsag

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.