Najnovije

Horti osvojio Novake

7. srpnja 2014.
Komentari isključeni
2.254 Pregleda

Pobjednici 35. malonogometnog turnira koji se u subotu i nedjelju igrao na travnatom igralištu Nogometnog kluba Novaki, postali su igrači Noćnog kluba Horti. U finalu su uvjerljivo, s 4:0 svladali Šljunčaru Horvat. U borbi za treće mjesto slavio je nakon izvođenja penala, s 4:6, sastav Solis projekt pobijedivši Caffe bar MB. U regularnom tijeku bilo je 4:4.

Na turniru je nastupilo 10 momčadi. Najboljim igračem ovog turnira proglašen je Filip Kostanjski iz Šljunčare Horvat, najbolji strijelac je Miroslav Fabijan iz Noćnog kluba Horti, priznanje za najboljeg vratara primio je Robert Šaplek, golman Hortija, dok je nagradu za fair play odnijela momčad Caffe bara Gradna. Sve utakmice odlično su odsudili Tino Krečar i Josip Piličić.

Nagrade su podijelili predsjednik NK Novaka Dražen Žugec, predsjednik Sportske zajednice grada Svete Nedelje Goran Rožek i svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin.

Za sve sudionike i gledatelje organizator se pobrinuo za jelo i piće te zabavni program.

Marijan Habljak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.