Ljetne radionice u Dječjoj knjižnici

5. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.985 Pregleda

U Odjelu za djecu Gradske knjižnice Samobor održavaju se ljetni besplatni radionički programi tijekom srpnja i kolovoza. Započeli su prošli tjedan, a završavaju 29. kolovoza.

Ponedjeljkom od 17 sati gledaju se crtići, utorkom od 17 dječji filmovi, a srijedom u isto vrijeme održavaju zabavni kvizovi znanja. Četvrtkom između 8.30 i 10 sati na programu je radionica talijanskog jezika. Prvi školski sat namijenjen je početnicima, a drugi onima koji već imaju neko predznanje, odnosno nastavljačima učenja talijanskog jezika. Petak između 11 i 12 sati dan je za dramske radionice u Dječjoj knjižnici.

Ljetno radno vrijeme samoborske knjižnice je ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 14 do 20 sati, četvrtkom i petkom od 8 do 14, a subotom od 8 do 12 sati.

Na fotografiji su polaznici brbljaonice talijanskog!

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.