Najnovije

Jelačićeva pretvorena u gradilište

2. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.401 Pregleda

Zbog izvođenja radova na izvanrednom odražavanju prometnice u dijelu Ulice bana Josipa Jelačića, od Ulice Halaburščak do Ulice Janka Staničića, na snazi će biti privremena regulacija prometa. Promet će biti zatvoren za sva vozila osim vozila stanara i gradilišta. Obilazak za osobne automobile bit će: u smjeru Bregane: Voćarska ulica – Ulica Andrije Hebranga – Ulica Grada Wirgesa – Ulica Pavla Štosa, zatim u smjeru Samobora obrnuto: Ulica Pavla Štosa – Ulica Grada Wirgesa – Ulica Andrije Hebranga – Voćarska ulica.

U zoni obuhvata radova u Ulici bana Josipa Jelačića nalaze se dvije autobusne stanice redovitih linija gradskog javnog prometa, a obilazne relacije autobusa za vrijeme izvođenja radova bit će: u smjeru Bregane: Ulica Andrije Hebranga – Ulica Bleiburških žrtava – Ulica Grada Wirgesa – Ulica Pavla Štosa, a u smjeru Samobora: Ulica Pavla Štosa – Ulica Grada Wirgesa – Ulica Andrije Hebranga – Voćarska ulica.

Privremena autobusna stanica u smjeru Bregane bit će u Ulici Andrije Hebranga, 15-ak metara prije raskrižja s Ulicom Bleiburških žrtava, a u smjeru Samobora u Ulici bana Josipa Jelačića 15-ak metara poslije križanja s Voćarskom ulicom. Očekivan završetak radova je sredinom rujna, radove izvodi Kolnik d.o.o. iz Marije Bistrice, a podizvoditelj je Davor Davor inženjering d.o.o. iz Zagreba.

Građani se mole za strpljenje i razumijevanje te za pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.