Darivanje krvi na novom mjestu

2. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.265 Pregleda

Redovita gradska mjesečna akcija prikupljanja krvi jučer je po prvi put priređena u predvorju samoborskih srednjih škola, s obzirom na to da je ljeti u holu Sportske dvorane Samobor, inače stalnom mjestu za ove akcije, prevruće. Odaziv je bio dobar. Akciji je pristupilo 97 darivatelja, krv ih je dalo 87, a među njima bilo je čak 11 onih kojima je to bilo prvo darivanje krvi.

Organizator akcije, Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, obavještava darivatelje krvi koji nisu uspjeli pristupiti jučerašnjoj gradskoj akciji, da krv mogu darovati i danas.

Danas će, naime, biti priređene dvije manje akcije prikupljanja krvi. Između 13 i 15 sati krv će se prikupljati u prostorijama tvrtke Genera u Kalinovici, a od 16 do 19 sati u društvenom domu Mjesnog odbora Bestovje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.