Pozitivno, zabavno i ohrabrujuće ljetno iskustvo

1. srpnja 2014.
Komentari isključeni
1.246 Pregleda

Udruga Putokaz iz Samobora treću je godinu uzastopno organizirala trodnevni ljetni Dječji kamp u svojim prostorijama u Perkovčevoj 12 i na sportskim terenima u Langovoj ulici nasuprot franjevačke crkve. Kamp je s radom počeo jučer, a namijenjen je djeci od 1. do 8. razreda osnovne škole.

Prije dvije godine odvijao se u Jagnjić Dolu na području Grada Svete Nedelje, a ove godine, kao i prošle, održava se u Samoboru. Djeci nudi pozitivno, zabavno i ohrabrujuće ljetno iskustvo tragom moralnih uzora iz Biblije. Sastoji se od sportskih aktivnosti i igara, kreativnih radionica i poučnih biblijskih priča, koje se povezuju sa sadašnjim životom. Dnevno trajanje kampa je od 9 do 13 sati i uključuje ručak za djecu. Voditelj kampa je Robert Franc, a s djecom još rade Nenad i Zorica Jambrović te Kornelija i Mihovil Dorotić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.