Show program samoborskih gimnastičarki u Šibeniku

24. lipnja 2014.
Komentari isključeni
2.183 Pregleda

I ove su godine samoborske gimnastičarke bile dio Festivala djeteta u Šibeniku. Na poziv domaćina, Gimnastičkog kluba Dišpet, osam članica Gimnastičkog kluba Samobor (Lorena i Tara Bartaković, Helena Kirschenheuter, Ema Mihelić, Heidi Peucelle, Maja Pleško, Dunja Šagud i Katja Žganjer Knežević) u pratnji trenerice Martine Bublić nastupilo je jučer i prekjučer na 11. gimnastičkom show-programu u sklopu 54. Međunarodnog dječjeg festivala.

Na showu su, uz naše i šibenske gimnastičarke, nastupile i gošće iz Gimnastičkog kluba Salto iz Solina. S oba kluba samoborske gimnastičarke uspješno surađuju već godinama.

Djevojčice su bile smještene u obiteljima, a domaćini su ih poveli i u razgledavanje grada. Za uspomenu na boravak u Šibeniku dobile su diplome i knjigu o prvih 10 godina GK Dišpet iz Šibenika. Iz Šibenika se vraćaju danas nakon kupanja.

 

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.